Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

tanidigim catlaq arkadasim yeterime.. ve sesülümeeee

2 posters
YazarMesaj
Fadik-Yildirim

Fadik-Yildirim

tanidigim catlaq arkadasim yeterime.. ve sesülümeeee Empty
MesajKonu: tanidigim catlaq arkadasim yeterime.. ve sesülümeeee   tanidigim catlaq arkadasim yeterime.. ve sesülümeeee I_icon_minitimePaz Haz. 29, 2008 10:18 pm

merhaba CANIM iyiki varsin.. umarim iyisindir...
iyiki tanimisim seni.. hergün arayip sorman derdini anlatip derdimi dinledigin icin sana cok tsk ediyorum..
arkadas ne zaman belli olur biliyormusun... senden uzakta... ama seni halen kafasinda gezdiren. ve seni hic birsey ugruna degismiyince belli olur..
iyiki varsin boncuk.. cok komik ama gicik günler geciriyoruz...ve bu beni sana daha cok bagliyor... sana herseyimi anlata biliyorum sende düsünceni söyleyip bana yardimci olabiliyorsun..hani derler ya dost aci söler harbiden söylüyorsun bana senin sayende ögreniyorum bi cok seyi.. belki aramizda yas farki olabilir ama düsüncelerimiz ayni... beni en cok yipratan seyi yapmiyorsun.. unutmak. sormamak beni bos vermiyorsun.. bu bana senin sevgini gösteriyor cicim.. tsk ederim bu güzl arkadaslik icin.. ha bana tuhaf davrananlara bos verenlere allaha yakin bana uzak olsunlar nsl olsa birgün yanima gelip agliyacaklar yardim isteyecekler ama ben dönüp bile bakmicam..

huhu sesülüm nbr Smile ablam iyiki varsin ben sensiz ne yapardim ya herseyimde akil fikir verip beni o derin kuyulardan cikarta biliyorsun.. senin bende degerin cok.. ama gün gelir seninde moralin bozuluyor ama seni yinede güldüre bildigim icin cok seviniyorum..senin güvenini kazanmak cok güzl... yeterle sende cok degerlisiniz...ne kadar genc olsamda ne kadar hayatta cok sey görcem... her seye karsi beni hazirliyorsunuz akil veriyorsunuz..ve bu benim icin cok önemli..agladigim günlerrr bana kiziyorsun fadik bu sen misin diye sonra diyorumki neden agliyorsun herseyin bi cagresi var bunu dememin sebebi de sensin sen beni yönlendiriyorsun cok saol canimsinizz iyiki varsiniz....bunlari neden yazdim diye soracak olursaniz GÖRÜN DIYE ARKADASLIK NEYMIS ILA YASLARIN UYMASI GEREKMIYOR BU KONULARDA unutULMAK UNUTMAK COK KÖTÜ BIRSEY......sz fadik
~SENGÜL-KOC~

~SENGÜL-KOC~

tanidigim catlaq arkadasim yeterime.. ve sesülümeeee Empty
MesajKonu: Geri: tanidigim catlaq arkadasim yeterime.. ve sesülümeeee   tanidigim catlaq arkadasim yeterime.. ve sesülümeeee I_icon_minitimePaz Haz. 29, 2008 11:08 pm

Merha canim sana yemin ediyom yazdiklarini aglayarak okudum bu kadar icindeki insan sevgisi varki sende fadikcigim her zaman kazanirsin sen.Dürüst ver büyükleriine saygilisin sen.Eger sana bir iyiligim dokunduysa bazi seylerde beni bir abla olarak sözümü dinlediysen ne mutlu bana ozman.Ben sana cok tesekkür ederim canim sende benim yanimda oldugun icin her zaman,iyiki sende varsin.Senin yaninda her zaman olacagim ben.Seni cok seviyorumm.......

Boncugum sende harika ve iyi bir dostsun sende sagol varollll~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gül olmak isterdim.Neden mi?Beni koparip kokladiginda vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çikmamak için.

Kendini yanliz hissettiginde elini kalbine koy,cunku ben hep ordayim.

Sen colde bir gül olsan seni kurutmamak için göz yaslarimla sulardim seni.

tanidigim catlaq arkadasim yeterime.. ve sesülümeeee Dmoo310

tanidigim catlaq arkadasim yeterime.. ve sesülümeeee
1 sayfadaki 1 sayfası